Zdroj: Roxiller from Getty Images
Lososová tortilla
Tortilla s lososom je jedlo, ktoré pripravujem vždy, keď mám chuť na niečo ľahké, ale sýte. Losos dodáva tomuto tradičnému španielskemu jedlu eleganciu a chuť. Je to hit mnohých obedov v mojom dome. Vyskúšajte tento recept a určite si túto kombináciu chutí obľúbite.
Ingrediencie
- 4 vajcia
- 2 zemiaky
- 1 červená Cibuľa
- 150 g údený losos
- soľ a korenie
- 2 lyžice Olivové oleje
- 2 lyžice Olivové oleje
Najnovšie letáky
Postup
Zemiaky najprv ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Cibuľu tiež ošúpte a nakrájajte na malé kúsky.
Na panvici rozohrejte olej a pridajte zemiaky a cibuľu. Smažte na miernom ohni približne 10 minút, kým zemiaky nezmäknú a nezhnednú.
Medzitým rozmiešajte vajcia v miske, pridajte soľ a korenie podľa chuti a šľahajte, kým sa ingrediencie dobre nespoja.
Lososa vyberte a nakrájajte na tenké plátky.
Keď sú zemiaky a cibuľa hotové, pridajte k nim lososa a všetko zalejte vajíčkami.
Tortillu smažte na miernom ohni asi 5-7 minút, kým spodok nie je dobre opečený.
Potom tortillu pomocou taniera otočte a smažte ju ďalších 4-5 minút.