REKLAMA
Maďarské rezne
Rezne známe hlavne pod názvami ako obrátené rezne, rezne naopak ale mne sa najviac páči a názov Maďarské rezne.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 6 plátkov hovädzie stehno
- 4 kus vajce
- 2 pl kečup
- soľ
- strúhanka
- olej
- hovädzí vývar
- vegeta
- maslo
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Plátky hovädzieho stehna alebo iného kvalitného hovädzieho mäsa naklepeme na rezne a mierne osolíme.
2. Krok
Postupne ich obalíme v strúhanke a potom v rozšľahaných vajíčkach. Sprudka opražíme na oleji z oboch strán.
3. Krok
Rezne poukladáme na pekáč alebo do zapekacej misky. Podlejeme vývarom zmiešaným s kečupom, vegetou a výpekom. Navrch poukladáme plátky masla. Vložíme do rúry, zakryjeme a necháme dusiť pri 200 st. cca 100-120 min.
4. Krok
Podávame s ryžou, tarhoňou, prípadne zemiakmi alebo čímkoľvek na čo máme práve chuť. Dobrú chuť.