REKLAMA
Makovo ríbezľová bublanina
Koláčik v kombinácii mak a ríbezle :) rýchly a jednoduchý na prípravu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
- 100 g mletého maku
- 20 g kokosu
- 200 g hladkej špaldovej múky
- 3 ks vajcia
- 200 ml mlieka
- 50 ml kokosového oleja
- 80 g trstinového cukru
- 1 čl PDP
- 1 balenie vanilínový cukor
- ríbezle
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Vajcia s cukrom vyšľaháme. Pridáme mlieko a olej. Primiešame suché ingrediencie.
2. Krok
Cesto dáme do formy (26cm) vystlanej papierom na pečenie. Na vrch rozložíme ríbezle a dáme piecť na 180 stupňov cca 30 minút.