REKLAMA
Malinové srdiečka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 200 g ricotty alebo jemného tvarohu
- 1 vajíčko
- Hŕstka malín čerstvé
- alebo mrazené lyofilizované
- 1⁄2 lyžičky ryžového sirupu medu cukru alebo iného sladidla
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Všetky suroviny zmiešame spolu a vyšľaháme. Cesto nalejeme do silikónovej formy a vložíme do vopred vyhriatej rúry. Pečieme na 175/30 minút.
2. Krok
Srdiečka sú vláčne. Z daného množstva mi vyšlo 7 srdiečok.
3. Krok
Srdiečka sú vhodné od roka, po zavedení tvarohu. Maliny môžte nahradiť aj jahodami.
4. Krok
Dobrú chuť!