REKLAMA
Mandľový tart s Panna cottou a jahodovým pyré

Mandľový tart s Panna cottou a jahodovým pyré

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
13

Korpus

  • 150 g mandľová múka Pridané do
  • 130 g kokos Pridané do
  • 135 g maslo Pridané do
  • 3 pl kokosového cukru Pridané do

Krém

  • Panna Cotta Pridané do

Jahodové pyré

  • 350 g jahoda Pridané do
  • podľa chuti cukor Pridané do
REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

Maslo si rozpustíme, pridáme k nemu ostatné suroviny. Túto zmes zatlačíme do formy s priemerom 23cm a dáme piecť na 180°C, 12 minút. Necháme vychladnúť.

2. Krok

Panna Cotu pripravíme podľa návodu.

3. Krok

Jahody podusíme s troškou cukru a vymixujeme dohladka.

4. Krok

Na vychladnutý korpus dáme uvarenú Panna Cotu a na ňu rovnomerne vylejeme jahodovej pyré. Necháme vychladnúť a dáme stuhnúť do chladničky.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4892 receptov

Veľkonočné

245 receptov

Mäsité jedlá

2263 receptov

Dezert

3780 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

334 receptov

Pečivo

753 receptov

Raňajky

1510 receptov