REKLAMA
Zdroj: Facebook - Skupinka pre domáce kuchárky, kuchárov a kuchtíkov
Mangold so zemiakmi
Počuli ste už o mangolde? Mangold je stonková listová zelenina a odstraňuje tráviace problémy, nervozitu a únavu, lieči chudokrvnosť, spevňuje kosti a zuby a mnoho iného. Vyskúšajte ho spolu so zemiakmi.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 300 g uvarené zemiaky v šupke
- 500 g cvikla
- 4 ks strúčiky cesnaku
- 100 ml olivový olej
- mleté čierne korenie
- soľ
- maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Zemiaky najprv uvaríme v šupke a potom dáme piecť do rúry. Pred pečením rozpolíme, osolíme a potrieme maslom. Takto pripravené zemiaky pečieme na 200°C približne 50 minút. Pred koncom pečenia ich trochu poprehadzujeme aby sa neprilepili.
2. Krok
Cesnak ošupíme a posekáme. Opražíme ho na oleji a pridáme k nemu mangold. Mangold premiešame s upečenými zemiakmi.