REKLAMA
Zdroj: MartinFredy from Getty Images
Marináda na krkovičku
Jednoduchá, ale aromatická marináda, ktorá dodá vašej krkovičke výnimočnú chuť. Ideálna na gril alebo na pečenie v rúre. Po takomto ošetrení sa mäso stáva mimoriadne šťavnaté a rozpúšťa sa na jazyku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 4 strúčiky cesnak
- 1 čajová lyžička soli
- 1 čajová lyžička Mletého čierneho korenia
- 2 lyžice oleja
- 1 čajová lyžička sladkej papriky
- 1 čajová lyžička Ostrá paprika
- 1 lyžica Med
- 1 pohár Pivá
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
5 min.
1. Krok
Začíname prípravou marinády. Pre tento účel ošúpeme strúčiky cesnaku a prelisujeme ich cez lis do misky.
2. Krok
Pridávame soľ, čierne korenie, sladkú a ostrú papriku. Všetko dôkladne premiešame.
3. Krok
Potom do misy pridáme med a olej. Znovu všetko dôkladne premiešame.
4. Krok
Na záver do našej marinády prilejeme pivo. Všetko dobre premiešame.