REKLAMA
Zdroj: milanfoto from Getty Images Signaturre
Marinované bravčové rezne
Bravčové rezne v super marináde z červeného vína, medu, olivového oleja, cesnaku a sójovej omáčky.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 ks bravčové rezne
- 1 ks bobkový list
- 1 lyžička mletého čierneho korenia
- 3 strúčiky cesnaku
- 1 lyžička soľ
- 100 ml sójovej omáčky
- 100 ml olivového oleja
- 50 ml červeného vína
- 2 Lyžice Med
- 1⁄2 šálky korenia na grilované mäso
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
240 min.
1. Krok
Rezne očistite a nakrájajte na menšie kusy. Dajte ich do misky.
2. Krok
Pridajte k nim všetky ostatné ingrediencie a dobre premiešajte. Aby sa všetky chute dobre spájali, odporúčam rezne premiešať rukami. Mäso by malo byť plne pokryté marinádou.
3. Krok
Prikryte misu a nechajte mäso marinovať v chladničke minimálne 3 hodiny, ideálne však cez noc. Nezabudnite mäso aspoň raz za túto dobu premiešať.
4. Krok
Marinované rezne potom môžete pripraviť na grile alebo panvici. Grilujte ich asi 5 minút z každej strany.