REKLAMA
Milka cheesecake
Oblúbený nepečený dezert
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
Korpus
- 300 g Mleté maslové sušienky
- 125 g maslo
- 100 ml mlieko
- 1 pl Milka čokoládový krém
Krém
- 200 g smotanový syr (cream cheese)
- 250 ml smotana na šľahanie
- 1 bal smetafix
- 4 pl Milka čokoládový krém
Ganache
- 100 ml šľahačková smotana
- 100 g mliečka čokoláda
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Maslové sušienky rozmrvíme v sekáčiku, pridáme roztopené maslo, mlieko a čoko krém . Všetko spolu zmiešame a rovnomerne nanesiem na dno formy (22 cm). Dáme do chladničky kým pripravujeme krém.
2. Krok
Krém:
3. Krok
Smotanu vyšľaháme spolu so smetafixom. Následne pridáme cream cheese , čokoládový krém a všetko spolu vymiešame mixérom. Nanasieme na korpus a vrátime do chladničky.
4. Krok
Ganache:
5. Krok
Smotanu dáme zohriať na platňu. Keď je horúca, stiahneme z ohňa , pridáme čokoládu a necháme roztopiť za občasného miešania.
6. Krok
Ganache rovnomerne nalejeme na krém a koláč necháme stuhnúť v chladničke cez noc.