REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/1AlEP8Wg_He9yS9CenYp/5c5824cfb2fbc79877e30d138c3bfc.jpeg)
Zdroj: Facebook - Slovenské jedlá a iné... dobroty ,,starých materí,,
Morčacie mäso v marináde
Chutné morčacie mäso v marináde posypané sezamom. V kombinácii so zeleninovou oblohou patrí medzi fitnes recepty.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g morčacie prsia
- 400 g zeleniny podľa chuti
- 1 ks grécky biely jogurt
- 2 kl kremžská horčica
- bazalka
- morská soľ
- sezam
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
200 min.
1. Krok
Morčacie prsia nakrájame na pásiky a vložíme do misy s marinádou do chladničky najlepšie na noc - najmenej na 2 hodiny.
2. Krok
Marináda V miske zmiešame jogurt, bazalku, horčicu a soľ. Dobre premiešame.
3. Krok
Mäso pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie v predhriatej rúre na 180°C približne 40 minút.
4. Krok
Podávať môžeme so zeleninou alebo zemiakovou kašou.