REKLAMA
Zdroj: Facebook Varenie je radosť.
Morčacie na prírodno
Morčacie prsia na prírodno s dusenou zeleninou a zemiakovou kašou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 600 g morčacie prsia
- 1 pl zemiakový škrob
- 200 ml voda
- 2 pl maslo
- grilovacie korenie
- mleté čierne korenie
- petržlen
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Morčacie prsia umyjeme a nakrájame na plátky.
2. Krok
Každý plátok mäsa vyklepeme, osolíme a okoreníme.
3. Krok
V panvici si rozohrejeme olej a zprudka z každej strany mäso orestujeme. Ku koncu restovania pridáme na panvicu cibuľku nakrájanú nadrobno a maslo.
4. Krok
Všetko poprášime zemiakovým škrobom, poriadne premiešame a zalejeme vodou.
5. Krok
Mäso dusíme zakryté približne 20 minút.
6. Krok
Pred servírovaním môžeme omáčku ochutiť petržlenovou vňaťou. Podávať môžeme so zemiakovou kašou a dusenou zeleninou.