REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/nczsXgrKI6dJh33XWwXT/937d30549f2e363ed48e443c9c1433.jpeg)
Nadýchané čoko srdiečka bez múky s čučoriedkovým mascarpone v čokoláde
REKLAMA

Recept nájdeš v tomto článku
Ako osláviť Valentín? S dobrým jedlom je sviatok zaľúbených ešte krajší
Ingrediencie
porcií
6
- 3 kus vajce
- 1 ks vanilkový cukor
- 1 Odmerka proteín čokoláda
- 1 čl kypriaci prášok
- štipka soľ
- 2 pl kakao
- mascarpone
- čučoriedkový džem
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
Žĺtka vyšľaháme s cukrom do svetlej peny, pridáme ostatné suroviny a zľahka vmiešame do cesta. Nakoniec opatrne tiež primiešame sneh z bielkov. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. 180 stupňov 8-10 minút. Z vychladnutej piškóty vykrajujeme srdiečka, ktoré zlepíme krémom (mascarpone vymiešané s čučoriedkovým džemom = plnku som robila od oka a džem som pridala podľa toho, ako sladké som chcela mať) a dáme vychladiť na pol hodiny. Nakoniec namočíme v horkej čokoláde, ozdobíme ✌️
Sú krásne, určite vyskúšam.