REKLAMA
Najlepší srnčí guláš
Chutný guláš z diviny.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 kg srnčie stehno
- 3 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 2 dl paradajkový pretlak
- 1 l hovädzí vývar
- 2 dl tmavé pivo
- soľ
- mleté čierne korenie
- sladká paprik
- 1 pl bravčová masť
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
200 min.
1. Krok
Mäsko si poriadne umyjeme, odblaníme a vyčistíme. Nakrájame si ho na kocky.
2. Krok
V hrnci si rozpálime masť a opražíme na nej na kocky nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľa poriadne tmavá pridáme na kocky nakrájané mäso. Opekáme.
3. Krok
Pridáme pretlak a mletú sladkú papriku. Premiešame a začneme dusiť. Dochutíme soľou a korením.
4. Krok
Podlejeme vývarom, pivom a dusíme do mäkka, keď sa nám vývar odparí vždy dolejeme. Na záver už len dochutíme prelisovaným cesnakom.