REKLAMA
(nielen) Detské rybie prsty
Chutné, vyvážené a vhodné aj do malej ručičky. :)
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
15
- 120 g ryba napr losos
- 2 pl červenej šošovice
- 1 stredná mrkva
- 1⁄2 mozzarely
- 2 pl hladkej špaldovej múky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Rybku opečieme na masle alebo podusíme.
2. Krok
Mrkvu a červenú šošovicu uvaríme až do zmäknutia. Odstránime vodu.
3. Krok
V mise popučíme rybu ,šošovicu a mrkvu, no nie na úplnú kašu. Pridáme vajíčko a nastrúhanú mozzarelu ( alebo pomrvenú medzi prstami). Všetko poriadne premiešame, podľa potreby pridáme špaldovú múku a dochutíme.
4. Krok
Vylejeme" na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme cca 20 min na 180°.