REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ePsOvwJgUOoeLyUcWH1j/53f96d90bd1ad61e1e758e69f2f575.jpeg)
Panzanella
Panzanella šalát inšpirovaný Talianskou Florenciou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 3 ks Pečené červené papriky
- morská soľ
- 300 g cherry paradajky
- 300 g paradajka
- čerstvá bazalka
- 1 červená cibuľa
- 1 strúčiky cesnaku
- 4 ks sardela
- 80 g čierne olivy
- 2 ks staršieho chleba
- San Marzano paradajky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Na zálievku bude potrebné: Cukor 0,5 ČL Červený vínny ocot 60 ml Extra panenský olivový olej Bazalka 2 hrsť malých listkov na dekoráciu
2. Krok
Do väčšej misy nakrájajte červené dužinaté zrelé paradajky (San Marzano - buffalo heart - bush) pridáme nakrájanú pečenú papriku
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ePsOvwJgUOoeLyUcWH1j/731c587d416642ed8bd241f9e48df6.jpeg)
3. Krok
Nakrájanú červenú cibuľu, olivy a ančovičky
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ePsOvwJgUOoeLyUcWH1j/a3435f37b2acdb9e3807d09b0d7b84.jpeg)
4. Krok
Roztrhaný starý chlieb. A všetko pokvapkajte pripraveným dresingom z červeného vínneho octu. Ozdobte bazalkou alebo čerstvou mikrozeleninou, trebuľkou
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ePsOvwJgUOoeLyUcWH1j/65446a99877871a4514af995b6de98.jpeg)