REKLAMA
Paradajková nátierka
Jemná a chutná.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 2 paradajky cca g
- 30 g mozzarelly klasickej
- 1 Lyžice strúhanej mozzarelly eidamu
- 1 Lyžice Philadelphie Lučiny
- 1 lyžička masla
- Štipka čierneho korenia
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Postup:
2. Krok
Do hrnca si dáme zovrieť vodu. Následne paradajky vložíme do vriacej vody a varíme, pokiaľ nepraskne šupka a nebude sa oddeľovať od paradajky.
3. Krok
Paradajky vyberieme, šupku odstránime a prekrojíme. Necháme odtiecť prebytočnú vodu a necháme vychladnúť.
4. Krok
Následne preložíme do mixéra a pridáme všetky ostatné suroviny.
5. Krok
Vymixujeme si nátierku.
6. Krok
Pred podávaním dáme na pár minút do chladničky.
7. Krok
Nátierka je trošku viac vodová ako klasické domáce nátierky.
8. Krok
Podľa chuti si ešte môžte pridať cesnak alebo zelenú papriku.
9. Krok
Dobrú chuť!