REKLAMA

Paradajková nátierka

Jemná a chutná.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3
  • 2 paradajky cca g Pridané do
  • 30 g mozzarelly klasickej Pridané do
  • 1 Lyžice strúhanej mozzarelly eidamu Pridané do
  • 1 Lyžice Philadelphie Lučiny Pridané do
  • 1 lyžička masla Pridané do
  • Štipka čierneho korenia Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Postup:

2. Krok

Do hrnca si dáme zovrieť vodu. Následne paradajky vložíme do vriacej vody a varíme, pokiaľ nepraskne šupka a nebude sa oddeľovať od paradajky.

3. Krok

Paradajky vyberieme, šupku odstránime a prekrojíme. Necháme odtiecť prebytočnú vodu a necháme vychladnúť.

4. Krok

Následne preložíme do mixéra a pridáme všetky ostatné suroviny.

5. Krok

Vymixujeme si nátierku.

6. Krok

Pred podávaním dáme na pár minút do chladničky.

7. Krok

Nátierka je trošku viac vodová ako klasické domáce nátierky.

8. Krok

Podľa chuti si ešte môžte pridať cesnak alebo zelenú papriku.

9. Krok

Dobrú chuť!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4715 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4425 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov