REKLAMA
Pastiersky koláč
Pastiersky koláč zo zvyškov pečeného mäsa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 2 pl maslo
- 1 Cibuľa
- 1 zelená paprika
- 1 mrkva
- 2 Stonky zeleru
- čl sušenej bazalky
- čl sušeného tymiánu
- soľ
- mleté čierne korenie
- 3 strúčiky cesnak
- 1 pl hladká múka
- 1 šálka kuracieho vývaru
- 1 kocka kuracieho bujónu
- 2 šálky pečeného mäsa
- šálky mrazeného hrášku
- 4 šálky zemiakovej kaše
- 1 šálka strúhaný syr
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
V hlbšej panvici, ktorá môže ísť aj do trúby si na masle orestujeme nasekanú cibuľu, mrkvu, zelenú papriku a zeler.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pridáme bazalku, tymián, soľ a korenie. Prelisujeme cesnak a podlejeme vývarom. Pridáme aj kocku bujónu. necháme chvíľu povariť aby zelenina zmäkkla. Zaprášime múkou.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme na kocky nakrájané mäso a mrazený hrášok. Zamiešame. Odstavíme z ohňa.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na zmes navrstvíme zemiakovú kašu. Vrch môžeme posypať strúhaným syrom. Koláčik dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov na 25 minút. Do zlata.
Zdroj: Youtube