REKLAMA
Pečená pšenová kaša
Raňajky nemusia byť nuda. Ak náhodou máte doma pšeno a neviete ako ho využiť, pripravte si z neho kašu. Vyskúšajte túto pečenú, extra čokoládovú.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 120 g pšeno
- 350 ml voda
- 100 g Horká čokoláda
- 200 g kokosové mlieko z konzervy
- 20 g čokoládový proteín netreba
- 10 g kakao
- 10 g čokoládový pudingový prášok
- 20 g Med
- 2 ks vyšľahané bielky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Pšeno prepláchneme vriacou vodou. Dáme ho do hrnca, zalejeme vodou a varíme. Občasne miešame.
2. Krok
Keď väčšina vody vsiakne, pridáme kokosové mlieko a premiešame. Následne pridáme nalámanú horkú čokoládu a miešame, kým sa rozpustí. Kakao, proteín a pudingový prášok rozmiešame v troche vody a vmiešame do hrnca so pšenom.
3. Krok
Nakoniec osladíme a vmiešame vyšľahané bielky.
4. Krok
Uvarenú kašu nalejeme do malej zapekacej misky a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 20 minút.
5. Krok
Konzumovať môžeme teplé i studené a ku kaši môžeme pridať tvaroh alebo jogurt.