REKLAMA
Zdroj: Pixabay
Pečené bravčové rebrá
Šťavnaté rebrá na grile.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 bravčové rebrá
- 1 ks väčšej cibule
- 2 ks strúčiky cesnaku
- 1 čl horčica
- 1 čl Med
- 1 pl sójovej omáčky
- rozmarín
- soľ
- korenie
- voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Bravčové rebierka si nakrájame na jednotlivé kúsky. Predvaríme si ich 25 minút vo vriacej vode.
2. Krok
Nakrájame si nadrobno cibuľku, pretlačíme cesnak, nasekáme bylinky a zmiešame so soľou, medom, čiernym korením, sójovou omáčkou.
3. Krok
Uvarené rebierka vložíme do pripravenej marinády. Necháme chvíľku postáť a môžeme grilovať alebo piecť v rúre do chrumkava.