REKLAMA
Pečené chrumkavé kuracie krídelká
Pečené kuracie krídelká, obalené v ajvare a posypané strúhankou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg kuracích krídielok
- 1 jemný ajvar
- 1 pl strúhanka
- soľ
- 1 rímsky šalát
- cherry rajčiny
- 1 avokádo
- 1 mrkva
- kukurica
- 1 pl Med
- 1 čl horčica
- 2 pl olivový olej
- 1 pl citrónová šťava
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
70 min.
1. Krok
Kuracie krídelka si obalíme v ajvare, poukladáme na plech osolíme a posypeme strúhankou.( Tým sa vytvorí jemná a chrumkava krusta). Vložíme do vopred vyhriatej rúry na 180 C a pečieme cca 1 hodinu.
2. Krok
Šalát si nakrájame pridáme ostatnú pokrájanu zeleninu a prelejeme zálievkou. Zalievka - med, olivový olej, horčicu a citrónovú šťavu zmiešanej v miske.
3. Krok
Podávať môžeme, aj s opečenou bagetou.
4. Krok
Nech obed chutí.