REKLAMA
Penne s rajčinovou omáčkou a olivami
Chutné a rýchle talianske jedlo, ktoré si zamilujete.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g cestoviny Penne
- 2 bal lúpané rajčiny
- 2 bal olivy zelené
- 2 bal mozzarella
- 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
- 1 čajová lyžička soľ
- 1 čajová lyžička sušená bazalka
- 1 polievková lyžica olivový olej
- 1 strúčik cesnak
- za hrsť syr Grana Padano strúhaný
- za hrsť čerstvá bazalka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
POSTUP: Do woku nalejeme dve konzervy lúpaných paradajok, pridáme olivy, mozzarellu a olivový olej. Za stáleho miešania varíme, aby sa nám chute spojili. Potom pridáme soľ, korenie a sušenú bazalku, opäť premiešame. Medzi tým, si uvaríme cestoviny al dente.
2. Krok
SERVÍROVANIE: Do hlbokého taniera naservírujeme cestoviny a pridáme paradajkovú omáčku. Posypeme syrom grana padano a nakoniec dozdobíme čerstvou bazalkou.
3. Krok
"Malý kúsok Talianska vo vašom srdci."