REKLAMA
Perkelt z cíceru
Tip ako schovať strukovinu v jedle
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
Suroviny
- 200 g cíceru použila som sterelizovaný z dm slovensko
- 200 ml smotany na varenie ovsený krém
- 1⁄2 cibule
- olivový olej
- bobkový list
- kurkuma
- mletá červená paprika
- soľ
Príloha
- cestoviny
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Cícer si viackrát prepláchneme. Keď použijete sušený, tak ho je potrebné namočiť cez noc. A následne ho uvariť do mäkka.
2. Krok
Na oleji si speníme cibuľu. Pridáme korenie okrem soli a zamiešame.
3. Krok
Pridáme cicer, smotanu a necháme prejsť varom.
4. Krok
Podľa chuti dosolíme a podávame. Podávala som s uvarenými kolienkami.
5. Krok
Perkelt si môžte vymixovať ako omáčku na cestoviny. Tip ako schovať strukovinu do jedla.
6. Krok
Dobrú chuť!