REKLAMA
Pišinger
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 250 g margarín
- 500 g cukor
- 500 ml mlieko
- 100 g čokoláda
- 1 bal tortové oblátky
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Pripravíme si všetky potrebné ingrediencie. Potrebujeme väčší hrniec, plech a ešte jeden plech na zaťaženie spolu s múkami alebo knihami.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Do hrnca si dáme mlieko, čokoládu, margarín a cukor. Hrniec dáme na oheň a za stáleho miešanie varíme túto zmes aspoň 30 minút do zhustnutia.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Tortové oblátky si striedavo natierame touto zmesou. Posledná vrstva je čistá oblátka.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na vrchnú oblátku dáme čistý plech a zaťažíme ho. Koláčik necháme stuhnúť, do druhého dňa a môžeme ho nakrájať.
Zdroj: Youtube