REKLAMA
Zdroj: FB: Bezva recepty
Piškótová nepečená torta s jahodami
Recept na nepečenú tortu s mascarpone a jahodami, ktorú obľubujú najmä deti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 2 balenia okrúhlych piškót
- 500 gramov mascarpone
- 200 ml šľahačkovej smotany
- 100 gramov práškový cukor
- 1 ks vanilkový cukor
- 500 gramov jahôd
- 1 balenie želatíny
- voda
- čerstvá mäta na ozdobenie
- čokolada na ozdobenie
- šťava z citróna
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Mascarpone zmiešajte so šľahačkovou smotanou, práškovým cukrom, citrónovou šťavou a vanilkovým cukrom do hladka.
2. Krok
Na dno tortovej formy poukladajte piškóty a natrite ich časťou krému.
3. Krok
Takto pokračujte s 2. a 3. vrstvou.
4. Krok
Na vrch torty poukladajte nakrájané jahody.
5. Krok
V miske si rozmiešame želatínu s vodou a polejeme ňou vrch torty.
6. Krok
Takto pripravenú jahodovú tortu nechajte v chladničke stuhnúť a dozdobte podľa vašich predstáv.