REKLAMA
Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Plnené bravčové mäso
Recept na bravčové mäso plnené šunkou, slaninou, klobásou a kápiou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g bravčové mäso
- 100 g šunka
- 100 g slanina
- 100 g plátkový syr
- 50 g klobása
- 1 ks Cibuľa
- 1 kocka masla
- tavený syr
- soľ a korenie
- kápia
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
75 min.
1. Krok
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezne. Rezne naklepeme a osolíme.
2. Krok
Na každý plát mäsa uložíme šunku, syr, slaninu, klobásu a kápiu.
3. Krok
Rezne zrolujeme a prepichneme špáratkom.
4. Krok
Vložíme ich do sáčku na pečenie a pečieme na 180°C zhruba 1 hodinu.
5. Krok
Do sáčku pridáme aj nakrájanú cibuľu a malú kocku masla.
6. Krok
Po upečení výpek zlejeme do hrnca a prevaríme s taveným syrom.