REKLAMA
Pravá talianska bruschetta
Bruschetta original recept v jednoduchej domácej verzii.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 4 rajčiny
- Hŕstka nasekanej bazalky
- soľ
- korenie
- cesnak
- 3 pl extra panenský olivový olej
- 1 bageta
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Najskôr si umyjeme paradajky, prerežeme ich na polovice a zbavíme sa jadierok, tie do receptu nedávame aby sme nemali pečivo rozmočené.
2. Krok
Paradajky nakrájame, pridáme soľ, korenie, bazalku a olivový olej. Všetko spolu dobre premiešame.
3. Krok
Bagetku si nakrájame na jednotlivé plátky a dáme ju pod gril chvíľku zapiecť do chrumkava.
4. Krok
Každy plátok bagety potrieme cesnakom a navrstvíme na ňu zmes s paradajok. Môžeme ihned podávať.