REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eO3MRiyMWcsBKhH_2vcj/e51c26d354851a3a980fae9e4da5dd.jpeg)
Pravá talianska bruschetta
Bruschetta original recept v jednoduchej domácej verzii.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 4 rajčiny
- Hŕstka nasekanej bazalky
- soľ
- korenie
- cesnak
- 3 pl extra panenský olivový olej
- 1 bageta
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Najskôr si umyjeme paradajky, prerežeme ich na polovice a zbavíme sa jadierok, tie do receptu nedávame aby sme nemali pečivo rozmočené.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eO3MRiyMWcsBKhH_2vcj/1d5e11f03e102d7c952be2aeb8e8f4.jpeg)
2. Krok
Paradajky nakrájame, pridáme soľ, korenie, bazalku a olivový olej. Všetko spolu dobre premiešame.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eO3MRiyMWcsBKhH_2vcj/e9b76eafdadd5dd169ceda6107f5ec.jpeg)
3. Krok
Bagetku si nakrájame na jednotlivé plátky a dáme ju pod gril chvíľku zapiecť do chrumkava.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eO3MRiyMWcsBKhH_2vcj/fb5e8a1bda05be987bcec58b1ab8a7.jpeg)
4. Krok
Každy plátok bagety potrieme cesnakom a navrstvíme na ňu zmes s paradajok. Môžeme ihned podávať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eO3MRiyMWcsBKhH_2vcj/344ee9be0a0a1fe4232d4b3b19d7c5.jpeg)