REKLAMA
Pravý parížsky krém
Parížsky krém zo šľahačky je pripravený veľmi rýchlo, vhodný ako náplň do rôznych druhov koláčov.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1⁄2 l smotany na šľahanie
- 150 g kryštálový cukor
- 200 g horkej čokolády
- 250 g maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Smotanu na šľahanie spolu s kryštálovým cukrom si dáme do rajnice a zohrejeme na bod varu. Odstavíme z plameňa. Pridáme do nej nalámanú čokoládu a rozmiešame, aby sa roztopila. Pridáme maslo a rozmiešame dohladka. Krém zakryjeme fóliou a necháme aspoň 12 hodín chladiť, najlepšie do druhého dňa. Teraz môžeme krém už len vyšľahať mixérom.