REKLAMA
Pumpkin oriešková roláda
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- piškóta
- 2 vajcia
- 50 g špaldová hladká múka
- 20 g vlašské orechy
- 170 g hokkaido pyré
- 100 g sladidlo erythritol
- 1 čl kypriaci prášok
- 1⁄2 dcl olivový olej
- pol ČL soda bikarbona
- 1 čl škorica
- pol ČL perníkové korenie
- Štipka soľ
- pol ČL mletý zázvor
- Sypké suroviny zmiešať v jednej miske
- v druhej miske vyšľahať vajcia so sladidlom
- a pridať hokkaido pyré olivový olej Nakoniec primiešať sypké suroviny
- 180 a piecť na cca minút Ešte teplú zrolovat nechať vychladnúť
- Tučná smotana
- 100 g polotučné tvaroh
- 50 g smotanový syr (cream cheese)
- 150 ml šľahačková smotana
- 1 bal vanilkový cukor
- kvapky Sladidlo flavdrops
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Sypké suroviny zmiešať v jednej miske, v druhej miske vyšľahať vajcia so sladidlom, pridať hokkaido pyré a olivový olej. Nakoniec primiešať sypké suroviny, piecť na 180 cca 15 minút. Ešte teplú zrolovat a nechať vychladnúť.
2. Krok
Natrieť krémom, zrolovať, potrieť aj z vrchu, nechať cez noc odležať.