REKLAMA
Rebarborovo- jahodová hrnčeková bublanina SCD
SCD chutný koláč. 1 hrnček = 250 ml
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 6 vajce
- 1 hrnček mleté orechy
- 1 hrnček strúhaného kokosu
- 1 hrnček Kokosového mlieka
- 1⁄2 hrnček Med
- 1⁄2 hrnček kokosového oleja masla
- 1 hrnček rebarbory nakrájanej nadrobno
- 1 hrnček nakrájaných jahôd
- 2 pl kokosovej múky na obalenie ovocia
- 1 čl škorice
- 1 čl Čajové Sódy bikarbóny
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Rebarborové stonky očistíme škrabkou, nakrájame na malé kúsky, jemne posolíme a necháme na sitku odkvapať prebytočnú vodu.
2. Krok
Vajcia oddelíme a z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Žĺtky vymiešame, pridáme kokosovú smotanu a postupne med, roztopený kokos.olej (maslo),orechy, kokos, škoricu, sódu bikarbónu, sneh z bielkov a vylejeme na vymastený a kokosovou múkou vysypaný plech (rozmer 30×42 cm). Nakrájanú rebarboru a jahody dáme extra do misy, poprášime kokosovou múkou a rovnomerne rozložíme na cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre 35 min. pri 170 st.
3. Krok
Po upečení necháme vychladnúť, až potom krájame.