REKLAMA

Rebarborovo- jahodová hrnčeková bublanina SCD

SCD chutný koláč. 1 hrnček = 250 ml

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 6 vajce Pridané do
  • 1 hrnček mleté orechy Pridané do
  • 1 hrnček strúhaného kokosu Pridané do
  • 1 hrnček Kokosového mlieka Pridané do
  • 12 hrnček Med Pridané do
  • 12 hrnček kokosového oleja masla Pridané do
  • 1 hrnček rebarbory nakrájanej nadrobno Pridané do
  • 1 hrnček nakrájaných jahôd Pridané do
  • 2 pl kokosovej múky na obalenie ovocia Pridané do
  • 1 čl škorice Pridané do
  • 1 čl Čajové Sódy bikarbóny Pridané do
REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Rebarborové stonky očistíme škrabkou, nakrájame na malé kúsky, jemne posolíme a necháme na sitku odkvapať prebytočnú vodu.

2. Krok

Vajcia oddelíme a z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Žĺtky vymiešame, pridáme kokosovú smotanu a postupne med, roztopený kokos.olej (maslo),orechy, kokos, škoricu, sódu bikarbónu, sneh z bielkov a vylejeme na vymastený a kokosovou múkou vysypaný plech (rozmer 30×42 cm). Nakrájanú rebarboru a jahody dáme extra do misy, poprášime kokosovou múkou a rovnomerne rozložíme na cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre 35 min. pri 170 st.

3. Krok

Po upečení necháme vychladnúť, až potom krájame.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

2107 receptov

Obed

4422 receptov

Mascarpone

332 receptov

Čokoláda

916 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Raňajky

1275 receptov

Večera

4093 receptov

Cestoviny

500 receptov