REKLAMA
Recept na klobásy na víne so zemiakmi
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg Klobásy
- 750 ml Bieleho vína
- 4 veľké zemiaky
- 4 strúčiky cesnaku
- soľ
- Korenie podľa chuti
- olivový olej
- nastrúhaný petržlen
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Zemiaky najprv umyte a ošúpte a potom ich nakrájajte na kocky.
2. Krok
Na panvici rozohrejte trochu olivového oleja, pridajte zemiaky a opečte ich dozlatista.
3. Krok
Klobásky pridajte do panvice k zemiakom, zalejte bielym vínom a podľa chuti osoľte a okoreňte.
4. Krok
Zmes nechajte variť asi 20 minút, kým sa víno nezredukuje na polovicu.
5. Krok
Nakoniec posypte nasekanou petržlenovou vňaťou a môžete začať podávať.