REKLAMA
Rizoto z bulguru
Ľahká večera ,,,aj do práce 😉 Suroviny presne vážim pretože rátam kalórie a zapisujem do kalorických tabuliek.Vy si môžete prispôsobiť množstvo podľa seba.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 175 g pór
- 412 g morčacie prsia
- 104 g sweet chili omáčka
- 90 g bulgur
- 150 ml voda
- soľ
- kari
- wolčestrová omáčka
- korenie štyroch farieb
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Na kvapke olioleja osmahneme na kolieska nakrájaný pór,pridáme nadrobno nakrájané morčacie prsia, okoreníme, osolíme, pridáme kari a wolcestrovú omáčku tak za 1Pl a sweet chili omáčku.
2. Krok
Dusíme spolu je to raz dva udusené.
3. Krok
Do hrnca dáme bulgur premyjeme a zalejeme vodou.
4. Krok
Uvarený zmiešame s mäsom.
5. Krok
Podávame posypané syrom a so zeleninovým šalátom.