REKLAMA
Rýchle bravčové karé na panvici
Bravčové karé na prírodno - minútka, ktorú si pripravite na panvici. Takto pripavené karé vydrží v chladničke niekoľko dní, takže ho môžete mať hneď po ruke.
REKLAMA
Recept nájdeš v tomto článku
Ako osláviť Valentín? S dobrým jedlom je sviatok zaľúbených ešte krajší
Ingrediencie
porcií
6
- 800 g bravčová panenka
- olivový olej
- zmes korenia na bravčové mäso
- bylinky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Mäso umyjeme a osušíme.
2. Krok
Nakrájame ho na plátky hrubé približne 1,5 cm a vyklepeme.
3. Krok
Marinádu pripravíme zmiešaním oleja s korením. Je potrebné aby plátky boli naložené v marináde aspoň hodinu.
4. Krok
Na panvici rozpálime olej a vložíme na ňu plátky mäsa. Opekáme z každej strany približne 3 minúty - na slabom ohni. Pravidlo zachovania šťavnatosti mäsa je také, aby sa opekalo z každej strany 3 minúty + ďaľšie 3 minúty musí odležať.