REKLAMA
Zdroj: vikif from Getty Images
Šalát z čínskej kapusty
Šalát z pekinskej (čínskej) kapusty s pomarančom a vlašskými orechmi je zdravé, ľahké jedlo.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kus pekingská kapusta
- 2 Kus Pomaranče
- 100 g vlašské orechy
- 3 lyžice olivový olej
- 1 štipka soľ
- 1 Citrón (šťava)
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Začnite tým, že umyjete pekingskú kapustu a potom ju nakrájajte na tenké prúžky.
2. Krok
Potom, olúp pomaranče a nakrájaj ich na kúsky.
3. Krok
Vlašské orechy opražte na suchej panvici, a potom ich nakrájajte na menšie kúsky.
4. Krok
Do veľkej šalátovej misy pridajte pekinskú kapustu, pomaranče a vlašské orechy.
5. Krok
Do samostatnej, malej misy vytlačte šťavu z citróna, pridajte soľ a olivový olej. Vymiešajte všetko, aby ste získali omáčku na šalát.
6. Krok
Polej šalát omáčkou, jemne premiešaj a podávaj.