REKLAMA
SCD cestovinový šalát s kari kuracím mäsom a ananásom
Salat vhodny pre SCD stravu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 500 g kuracích prsíčok
- 500 g čerstvého ananásu
- 1 cibuľa PL oleja
- 400 g SCD cestovín penne zo zeleného hrášku
- 2 domáca majonéza z žĺtkov
- 300 ml kešu mandľovej smotany
- 150 ml odkvapkaného jogurtu SCD
- 1 čl soli
- 3 čl kari korenia
- 1⁄2 čl ml č korenia
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji, pridáme kuracie prsia nakrájané na malé kocky a opekáme. Keď mäso obelie, pridáme soľ,kari ,čierne korenie. Odstavíme.
2. Krok
Očistený a hlubu zbavený ananás /stred ananásu/ , nakrájame tiež na malé kocky.
3. Krok
Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme, vložíme do väčšej misy. Pridáme mäso, ananás, zalejeme majonézou, smotanou a jogurtom.
4. Krok
Dôkladne premiešame a odložíme do chladničky odležať /aspoň 2 hod./, aby sa prepojili chute.