REKLAMA
Segedínsky guláš
Za mňa jednoznačne ten najlepší recept na segedínsky guláš, s ktorým sa so mnou podelila moja babička.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Suroviny
- 500 g bravčové pliecko
- 800 g kyslá kapusta
- 200 ml smotana na varenie
- 500 ml voda
- 3 ks bobkový list
- 3 ks pimiento
- 2 pl mletá paprika sladká
- 1 pl soľ
- 1 ks Cibuľa
- 1 pl slnečnicový olej
Príloha
- 1 balenia gnocchi
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
POSTUP: Na oleji speníme cibuľu, nakrájame mäso a pridáme k cibuli.
2. Krok
Pridáme soľ, koreniny a restujeme kým je mäso biele.
3. Krok
Následne pridáme kapustu, zalejeme vodou a necháme variť 30 minút.
4. Krok
Po dovarení, pridáme smotanu na varenie a premiešame.
5. Krok
SERVÍROVANIE: Segedínsky guláš podávame spolu s knedľou.
6. Krok
„Ľudia, ktorí radi jedia, sú vždy najlepšími ľuďmi."