REKLAMA
Sirloin steak
Sirloin steak, ináč povedané steak z hovädziej sviečkovice sa nachádza v strednej časti chrbta. je to veľmi jemné mäso, ktoré je vhodné na steak alebo pečenie v celku. Tento recept sa pripravuje v teplovzdušnej fritéze.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 2 ks steak zo sviečkovej
- 4 pl zmäknuté maslo
- 1 pl petržlen
- 1⁄2 pl mletý rozmarín
- 1 ks strúčiky cesnaku
- mleté čierne korenie
- soľ
- čerstvá pažítka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Pred začiatkom prípravy necháme steak odležať 30 minút pri izbovej teplote.
2. Krok
Steak osolíme z oboch strán.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Steak okoreníme z oboch strán.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Steak vložíme do teplovzdušnej fritézy a pečieme približne 15 minút.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Medzitým si pripravíme bylinkové maslo. V miske zmiešame zmäknuté maslo s nasekanou petržlenovou vňaťou, pažítkou, cesnakom a rozmarínom. Lyžicou všetko spolu premiešame.
Zdroj: Youtube