REKLAMA
Škoricové slimáky
Kysnuté cesto z predchádzajúcich príspevkov
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
48
- cesto Kysnuté z predchádzajúcich príspevkov
- 250 g maslo
- 80 g škoricový cukor
- 4 pl Med
- 4 pl škorica
- 2 pl trstinový cukor
- 500 g mascarpone
- 1 hrnček práškový cukor
- 40 g vanilínový cukor
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
130 min.
1. Krok
Urobíme si cesto a necháme ho podkysnúť. Pripravíme si plnku. Maslo (150 g) necháme spustiť ale nie úplne do tekutého stavu. Pridáme zvyšné suroviny. Cesto rozdelíme na dve časti. Rozvaľkáme a plníme plnkou. Nakrájame na 24 “slížov” ktoré následne zrolujeme a pečieme 20min/170°C. Pripravíme si krém. Mascarpone, maslo (100g) a cukor mixujeme kým sa suroviny nespoja. Po upečení pokropíme slimáky vodou a potrieme krémom.
2. Krok
Dobrú chuť kamoši!