REKLAMA
"Slovenská" paradajková
Chutná kombinácia Slovenska a Talianska.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 kus konzervovaná paradajka
- 1 Cibuľa
- 1 cesnak
- 600 ml voda
- 1 pack bryndza
- štipka soľ, čierne korenie, bazalka, muškátový oriešok
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Opražíme cibuľu a cesnak do zlatista.
2. Krok
Pridáme paradajky a zalejeme vodou, varíme 15 minút.
3. Krok
Pridáme korenie ( kto má rád môže pridať chilli ).
4. Krok
Rozmixujeme ručným mixérom.
5. Krok
Podávame s bryndzou. Na ozdobu som použila aj opražené tekvicové semienka.
6. Krok
Dobrú chuť 🍅
ako sa pridava bryndza--..,