REKLAMA
Smotanová torta s piškótami
Rýchlanletná dobrota
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 800 ml kyslá smotana
- 1 pl práškový cukor
- 2 pl Granko
- 1 vanilka cukor
- detské piškóty
- jahody
- rum
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Kyslú smotanu vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom. Hmotu rozdelíme na 2 časti. Jedna ostane biela a do druhej pridáme Granko. Pripravíme si nádobu, obložíme ju mikroténovým vreckom a môžeme začať vrstviť.
2. Krok
Na dno dáme trochu bielej hmoty, na ňu vrstvu piškót (plochou časťou hore), opäť smotanová hmota a na ňu ovocie. Zopakujeme ešte raz a potom rovnako pokračujeme s hmotou ochutenou Grankom a vrstvenie opakujeme.
3. Krok
Dáme do chladničky na pár hodín, najlepšie cez noc. Po odstátí tortu vyklopíme, stiahneme vrecko a ozdobíme.