REKLAMA
Šťavnatá hovädzina s mrkvou
Mäkučká hovädzinka podávaná s ryžou- to je obľúbený obed všetkých detí.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 800 g predného hovädzieho mäsa
- 500 g mladej mrkvy
- stonkový zeler
- 2 pl hladká múka
- 100 g masti
- soľ
- mleté čierne korenie
- Úplný pimiento
- muškátový oriešok
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Mrkvu očistíme a nakrájame namenšie kúsky.
2. Krok
Mäso nakrájame nakocky, osolíme, poprášime múkou a opečieme na rozohriatej masti. Pridáme korenie, mrkvu, podlejeme vodou a dusíme, pokiaľ nie je mäso stredne mäkké.
3. Krok
Pridáme nakrájaný stonkový zeler a dusíme, pokiaľ nie je mäso mäkké. Počas dusenia mäso podlievame horúcou vodou.
4. Krok
Nakoniec dochutíme strúhaným orieškovým orechom