REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/hde94Dgk8xbNMKCL83zn/03601166491b71b4c9bff15fc991b4.jpeg)
Šťavnaté fašírky s hubami
Šťavnaté fašírky s hubami
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g mleté mäso
- 300 g teľacie g bravčové
- 2 pl detská krupica
- 1⁄2 hrnček slepačí vývar
- 3 pl strúhanka
- 4 šampiňónov
- petržlenová vňať
- 1 ks vajce
- soľ
- čierne korenie
- Červená sladká paprika
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Šampiňóny naekáme nadrobno, rovnako ako aj petržlenovú vňať. Do misky dáme mäso, pridáme všetky ostatné suroviny, zalejeme vývarom a dobre premiešame.
2. Krok
Prykryjeme fóliou a necháme v chlade trochu odstáť aby chute prešli. Následne z hmoty formujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a opečieme do zlatista z oboch strán v rozohriatom oleji.