REKLAMA
Zdroj: Pixabay
Steakové hranolky
Úžasné hranolky vhodné ako príloha k steaku alebo burgru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 4 ks zemiak
- soľ
- 1 pl ocot
- bravčová masť
- voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Zemiaky si očistíme a nakrájame na hranolky. Nakrájané hranolky prepláchneme pod tečúcou studenou vodou.
2. Krok
Hranolky dáme do osolenej vody, pridáme ocot a uvaríme ich. Varíme ich 10 minút aby sa trochu obvarili ale neboli rozvarené.
3. Krok
Precedíme si ich cez sítko, prepláchneme studenou vodou a necháme odtiecť.
4. Krok
Rozpálime si bravčovú masť a hranolky v nej smažíme do zlata. Vyberieme si ich na papierový obrúsok a posolíme.