REKLAMA
Tart s vrstvami
Tart v kombináci vrstiev z orechov, maku, tvarohu a ríbezlí. Zaujímavý, chutný, pripomínajúci vrstvy v tradičnom štedráku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
1.vrstva
- 100 g rozmixované ovsené vločky
- 80 g Mleté vlašské orechy
- 40 g kokosová múka
- 70 g maslo
- 1 pl Med
2.vrstva
- 150 g mletý mak
- 50 g ríbezľový džem
- 4 pl teplé mlieko
- 1⁄2 balenia vanilínový cukor
3.vrstva
- 250 g hrudkovitý tvaroh
- 200 g kyslá smotana
- 1 ks vajce
- 1⁄2 balenia vanilínový cukor
- 1 pl Med
- 2 pl pudingový prášok vanilka
4.vrstva
- 300 g očistené ríbezle
- 1 pl múka
- 1 pl pudingový prášok
- 1 balenie vanilínový cukor
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Na každú vrstvu len jednoducho všetko zmiešame.
2. Krok
Na spodok formy na tart roztlačíme po celom dne orechovú zmes. Na ňu rozložíme a popritláčame makovú zmes. Následne rozotrieme tvarohovú zmes. Nakoniec na vrch pridáme ríbezľovú časť.
3. Krok
Dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 stupňov.