REKLAMA
Zdroj: Einladung_zum_Essen from Pixabay
Tekvicová krémová polievka Hokkaido
Tekvicová krémová polievka je dokonalým jedlom pre chladné jesenné a zimné dni. Hokkaido tekvicu nie je potrebné šúpať a je plná výživy a chuti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 ks hokkaido tekvica
- 2 ks mrkva
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 1 l zeleninový vývar
- 200 ml smotana na varenie
- 1 čajová lyžička soľ
- 1⁄2 čajové lyžičky mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Tekvicu a zeleninu očistite a nakrájajte na menšie kúsky.
2. Krok
Na panvici opražte nakrájanú cibuľu a cesnak dozlatista.
3. Krok
Pridajte tekvicu, mrkvu a zalejte vývarom. Varíme do zmäknutia zeleniny.
4. Krok
Keď je zelenina mäkká, rozmixujte ju na hladký krém a pridajte smotanu na varenie. Dochutíme soľou a korením.