REKLAMA

Zdroj: ratmaner from Getty Images

Tekvicový kečup

Domáci tekvicový kečup s prídavkom korenín. Ideálny doplnok k mäsu a sendvičom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10

Hlavné zložky

  • 1 Veľká tekvica Pridané do
  • 500 g cukor Pridané do
  • 100 mililitre vínny ocot Pridané do

Korenie

  • 1 čajová lyžička škorica Pridané do
  • 1 čajová lyžička Klinčeky Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Dyňu ošúp, nakrájaj na kocky, odstráň semená. Nakrájanú dyňu umiestni do veľkého hrnca.

2. Krok

Pridaj do hrnca cukor, ocot a všetky korenia. Premiešaj.

3. Krok

Varíme na strednom ohni približne hodinu, kým tekvica nezmäkne a omáčka sa nezhustí.

4. Krok

Presuň horúci kečup do čistých pohárov, okamžite zatvorte. Nechajte vychladnúť.

5. Krok

Uchovávajte na chladnom mieste. Dobrú chuť!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4714 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4424 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov