REKLAMA
Zdroj: zi3000 from Getty Images Pro
Vianočný kapor
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 ks podkovičky kapra
- 40 g múka
- 100 g strúhanka
- 80 g masť
- 1⁄2 dl mlieko
- 1 ks vajce
- soľ
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Podkovičky si nasolíme a necháme postáť 15 minút.
2. Krok
Podkovičky obalíme v múke.
3. Krok
Následne si ich dáme do rozšľahaného vajíčka s mliekom.
4. Krok
Obalíme v strúhanke a vysmažíme na rozpálenej masti.
5. Krok
Vysmážame do zlata. Následne ho necháme odkvapkať na servítke. Môžeme podávať.