REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/UyuYByu4XNZxjnJd9Zxu/6bc628f53eea338afdc5457ab3d7be.jpg)
Zdroj: zi3000 from Getty Images Pro
Vianočný kapor
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 ks podkovičky kapra
- 40 g múka
- 100 g strúhanka
- 80 g masť
- 1⁄2 dl mlieko
- 1 ks vajce
- soľ
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Podkovičky si nasolíme a necháme postáť 15 minút.
2. Krok
Podkovičky obalíme v múke.
3. Krok
Následne si ich dáme do rozšľahaného vajíčka s mliekom.
4. Krok
Obalíme v strúhanke a vysmažíme na rozpálenej masti.
5. Krok
Vysmážame do zlata. Následne ho necháme odkvapkať na servítke. Môžeme podávať.