REKLAMA

Zdroj: Freepik

Viedenská káva

Základom viedenskej kávy je dvojité espresso, na ktorom je nastriekaná hustá šľahačka s čokoládovou posýpkou. Príprava viedenskej kávy je úplne jednoduchá a zvládnete ju doma.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
1
  • 2 x espresso Pridané do
  • 30 ml horúca voda Pridané do
  • 50 šľahačka Pridané do
  • čokoládové hobliny Pridané do
REKLAMA

Postup

5 min.
1. Krok

Do skleného pohára s uškom si pripravíme dvojité espresso. Prijeme k nemu ešte 30 ml horúcej vody, čím vznikne espresso lungo.

2. Krok

Na espresso nastriekame šľahačku a posypeme ju čokoládovými hoblinkami alebo kakaovým práškom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov