Výborný guláš s mäsom
Dostali ste chuť na guľáš? Uvarte si tento hovädzí guľáš so zemiakmi. Je výborný!
Ingrediencie
- 700 g hovädzie mäso
- 250 g paprika
- 5 ks strúčiky cesnaku
- 5 pl bravčová masť
- 1 pl paradajkový pretlak
- 100 g papriková pasta
- 1 čl mleté čierne korenie
- 1 čl údená paprika
- 150 g mrkva
- 350 g Cibuľa
- 250 g zemiak
- 1 pl kmín
- soľ
- 600 ml voda
Najnovšie letáky
Postup
V hrnci zohrejeme bravčovú masť a orestujeme na nej na kocky nakrájané hovädzie mäso. Dochutíme ho soľou a rascou. Takto pripravené mäso restujeme zhruba 10 minút.
Zdroj: Youtube
Cibuľu ošupíme a nakrájame na drobno. Pridáme ju k mäsu.
Zdroj: Youtube
Všetko spolu premiešame a do hovädzieho guľášu pridáme čierne korenie a podlejeme ho vodou.
Zdroj: Youtube
Papriku umyjeme a nakrájame na plátky.
Zdroj: Youtube
Zemiaky ošupíme a rozkrojíme na polovicu.
Zdroj: Youtube
Mrkvu a cesnak očistíme a nakrájame na kolieska.
Zdroj: Youtube
Keď máme zeleninu nachystanú môžeme ju postupne pridávať k mäsu.
Zdroj: Youtube
Zemiaky pridáme ako posledné.
Zdroj: Youtube
Na záver zemiakový guľáš dochutíme paradajkovou omáčkou a údenou paprikou.
Zdroj: Youtube