REKLAMA
Vývar z kačky
Raz za čas treba vývar v nedeľu zmeniť
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 600 g kačací trup krídla
- 105 g mrkva
- 90 g petržlen
- 70 g zeler
- 50 g kaleráb
- 10 g zázvor
- 1900 ml voda
- 7 g cesnak
- petržlen Vňať
- ligurček čerstvý mrazený
- soľ
- korenie na vývar
- 7 ružičkový kel
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
180 min.
1. Krok
Mäsko umyjeme,zalejeme vodou pridáme sáčok korenia na vývar a varíme.
2. Krok
Keď polievka zovrie osolíme a pridáme zeleninu .
3. Krok
Varíme asi 3 hod.pred koncom pridáme vňať a ligurček,cesnak.dochutime a už len rezance uvaríme.