REKLAMA
Zapekané kuracie mäso na prírodno - recept
Sušené paradajky pridajú zapekaným kuracím prsiam príjemnú, sladkastú chuť! Skvelý recept na zapekané kuracie mäso.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 kuracie prsia bez kože rozpolené na štyri kusy
- 8 kúskov sušených paradajok
- 4 pl oleja zo sušených paradajok (alebo čistého oleja)
- 1 mozzarelu
- hrnčeka vody alebo vývaru
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Rúru predhrejeme na 175 stupňov
2. Krok
Kuracie prsia rozpolíme, jemne naklepeme osolíme a okoreníme
3. Krok
Takto pripravené mäso poukladáme do pekáča a na každý kúsok dáme 2 kúsky sušených paradajok
4. Krok
Na vrch posypeme nadrobno nakrájanú mozzarellu a podlejeme ½ hrnčekom vody/vývaru
5. Krok
Pečieme 30-35 minút, kým sa väčšina vody vyparí a mäsko sa prepečie
6. Krok
Podávame s obľúbenou prílohou a čerstvou zeleninovou oblohou